Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Internament per a un menor per ajudar un altre d’11 anys a violar una nena

Un jutjat de menors ha condemnat un menor a un any i mig d’internament per ajudar un altre menor, d’11 anys, a agredir sexualment una nena de 13 anys. Els fets es van produir el 25 de setembre del 2020 al barri barceloní del Besòs i el Maresme (districte de Sant Martí). Tal com ha informat l’ACN, l’edat que l’autor dels fets tenia en el seu moment (11) el fa inimputable judicialment. El cooperador, en canvi, en tenia 14.

Tal com relata la sentència a la qual ha tingut accés l’ACN, mentre l’autor va violar la nena, el cooperador contemplava l’escena i controlava que no els interrompis cap persona. Tanmateix, la sentència detalla que tot va començar quan els dos menors van veure la menor caminant per la rambla Prim quan es dirigia a casa seva. Va ser llavors quan la van obligar a desviar-se del seu camí amenaçant-la. “Vols viure o morir?”, va dir el nen d’11 anys.

Aquesta agressió han fet que el jutjat de menors condemni el menor a 18 mesos d’internament i dos anys de llibertat vigilada per un delicte d’agressió sexual. Tanmateix, se l’obliga a pagar 5.000 euros a la víctima per danys morals.

Un altre acusat d’agressió sexual

El passat mes de març van detenir un jove de 23 anys a Barcelona per agredir sexualment un menor de 14 anys que havia conegut a través d’un videojoc. Els fets haurien tingut lloc en un hotel d’Almeria, d’on era originària la víctima. En aquell moment, els investigadors del Cos Nacional de Policia (CNP) no descartaven que pogués haver-hi més víctimes, ja que l’arrestat tenia nombrós material pedòfil al seu domicili.

La víctima va relatar en aquell moment que havia conegut l’implicat a través d’un videojoc i que aquest va guanyar-se, a poc a poc, la seva confiança fins a aconseguir un intercanvi d’imatges de caràcter sexual. Després de fer-li diversos regals, l’acusat li va demanar mantenir relacions sexuals. Finalment, es va produir una trobada física entre tots dos a l’hotel. Més tard, la víctima va denuncair aquests fets.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tonet a abril 14, 2023 | 17:53
    Tonet abril 14, 2023 | 17:53
    Amb aquestes notícies de prensa, ràdio i televisió. Doneu al món una imatge de Catalunya país de maltractadors , violadors etc. Sisplau deixeu que sia la justícia faci la seva feia, sense escampar vosaltres aquest Problema ,
  2. Icona del comentari de: jo a abril 14, 2023 | 18:05
    jo abril 14, 2023 | 18:05
    Supongo que los padres de la menor, también serán inimputables, si en una enajenación mental transitoria, producen algún contratiempo a los agresores sexuales de su hija

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa