Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Instal·la el dormitori complet en una terrassa buida del carrer
  • CA

Escena surrealista a l’Eixample. Una persona que havia instal·lat un dormitori complert en una terrassa buida a la cruïlla entre Consell de Cent i Entença ha estat desallotjada aquest matí per la Guàrdia Urbana, segons ha explicat al TOT Barcelona un testimoni dels fets. A primera hora del matí tres agents de la policia barcelonina s’han acostat fins al lloc dels fets per parlar amb l’home.

Des de fa almenys un parell de dies aquest home, del qual és desconeix la història que l’ha portat fins aquí, s’havia instal·lat en una de les noves terrasses guanyades a la calçada i que, pel que sembla, estava en desús. L’home hi tenia un matalàs, un sofà, una prestatgeria i fins i tot una tauleta de nit.

Guàrdia Urbana desallotjant una persona que dormia al carrer Consell de Cent i la terrassa que ocupava ja buidada / Joan Sala
Guàrdia Urbana desallotjant una persona que dormia al carrer Consell de Cent i la terrassa que ocupava ja buidada / Joan Sala

La nit de dimarts a dimecres els agents de la Urbana s’ha desplaçat fins a la seva habitació improvisada al mig del carrer i han estat parlant amb ell per convèncer-lo que marxés d’allà. Finalment, se l’han emportat i el servei de neteja ha recollit tot els mobles.

Fonts municipals, consultades pel TOT Barcelona, confirmen la intervenció de la Guàrdia Urbana i detallen que els agents van traslladar a la persona al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB). Allà, després d’analitzar la seva situació social, se li va assignar una plaça d’allotjament d’emergència en un dels espais llogats o gestionats pel consistori per a aquesta finalitat. El consistori reconeix que la posada en escena d’un dormitori al carrer no és gens “habitual” entre persones sense llar i subratlla que l’home va poder endur-se les seves principals pertinences, si bé no els mobles de major volum.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: José Ramon a desembre 31, 2020 | 07:19
    José Ramon desembre 31, 2020 | 07:19
    Es muy complejo saber por qué una persona termina así. Cuando veo alguien tapado con una manta rodeado de cartones (el cartón da calor) se me estremece el corazón y recuerdo mi época de vagabundo(16-21 años)triste,solo Navidad, no es que el resto del año fuese mejor pero estar así sin mi madre y mi abuela muerto de hambre sucio y solo marcó el resto de mi vida. Por eso saber como una persona termina así es complejo y ayudarla lo hace aún más. Feliz Navidad y próspero año nuevo 2021 para todos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa