Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ingressat a la Vall d’Hebron un nadó de dos mesos apallissat pel pare
  • CA

Un nadó de dos mesos d’edat del Maresme està ingressat a l’hospital Vall d’Hebron per una pallissa que li va clavar el seu pare, segons les primeres investigacions. Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir el progenitor en una població de la comarca del Maresme (Barcelona) i investiguen els fets per establir, entre d’altres coses, si s’han repetit altres vegades i amb quina gravetat.

Segons han informat a Europa Press fonts coneixedores del cas, el nadó està sent atès a la UCI de Neonatologia des de dissabte i actualment està estable. Té un hematoma al cap, un braç fracturat i també “cinc costelles trencades amb call”. Els metges que l’atenen van veure a principis d’aquesta setmana que mostrava signes de maltractaments anteriors i van interrogar als pares, que van al·legar que el nen s’havia donat “alguns cops”.

Com que les explicacions rebudes no van dissipar la sospita, l’equip de Vall d’Hebron va activar el Protocol de maltractament infantil de la Generalitat. Finalment el pare ha confessat aquest dijous als doctors que sí que ha maltractat al petit. El progenitor té 21 anys i la mare només 18. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa