Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi en un parc de neteja: 7 vehicles calcinats
  • CA

Ensurt aquesta matinada de dissabte al Parc de Neteja de les Rieres d’Horta. Un incendi ha calcinat 3 furgonetes elèctriques, 1 escombradora i 3 camions petits que formen part de la flota de neteja de la ciutat. Per sort no hi ha hagut ferits, però els Bombers de Barcelona, amb vuit dotacions, han hagut d’intervenir-hi amb rapidesa i ham comptat amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana. Com mostren les imatges difoses pel cos de bombers a les xarxes socials, els vehicles han quedat completament cremats. De moment no ha transcendit l’origen de l’incendi, però es podria tractar d’algun incident tècnic, i per tant, no provocat.

Tot just fa una setmana, els Bombers tornaven a fer una intervenció cridanera, aquesta vegada, per un rescat de persones que s’havien quedat tancades en un ascensor a Ciutat Meridiana.

Els agents van participar en el rescat van explicar que estan “avesats a les particularitats tècniques d’aquests ascensors singulars”. En tot cas, l’operació no va ser gens fàcil, admetia el cos, i va obligar a mobilitzar recursos. Fins a l’ascensor del carrer de les Agudes s’hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers de Barcelona, un tanc, un furgó de salvament i una ambulància en un operatiu comandat pel cap de sector. Finalment, l’ensurt va quedar no res i l’actuació ràpida “va fer menys feixuc el tràngol” als afectats.

Dos dies després, una altra actuació espectacular, en aquesta ocasió, de la Guàrdia Urbana, quan un camió va caure a la cuneta de la Ronda Litoral en sortir-se de la via. La Guàrdia Urbana el va poder rescatar de la tractora del vehicle el conductor, que no va patir lesions importants. Es tracta d’un vehicle articulat de 40 tones que ha patit l’accident quan circulava a l’altura de la Zona Franca, un punt d’aquesta via molt concorregut els dies laborables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa