Sis ferits greus en un incendi intencionat a un edifici

El fum afecta tota l'estructura i vuit dotacions dels bombers treballen per extingir-lo

Sis persones han resultat ferides greus en un incendi declarat a un edifici de Barcelona. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) les ha traslladat a l’hospital de Sant Pau, segons han dit fonts del SEM. En total, hi ha 26 afectats pel foc, que s’ha donat al carrer Enamorats número 45. Quatre ferits han estat evacuats en estat menys greu i ingressats a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

D’entre la resta d’afectats, quatre es troben en estat lleu i han estat portats al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Sant Pau. Dotze persones han estat donades d’alta al mateix lloc de l’incendi, segons fonts del SEM. 

Hauria estat intencionat

Els Mossos d’Esquadra han informat a través de Twitter que la “principal hipòtesi” amb què treballen és que el foc hagi estat provocat. 

Els bombers de Barcelona ja han extingit l’incendi. Vuit dotacions dels serveis d’emergència han portat a terme “tasques d’extinció” per aturar les flames, segons han dit els bombers a través de Twitter. El SEM ha traslladat 12 ambulàncies al lloc dels fets.

D’acord amb les imatges enregistrades per Diego Cano i difoses a través d’una piulada, es pot veure com tot l’edifici ha estat afectat pel fum i com els bombers treballaven per apagar el foc. 

Talls de trànsit 

La Guàrdia Urbana de Barcelona regula el trànsit als voltants de l’edifici per facilitar la tasca dels serveis d’emergència i evitar situacions de risc per a vianants o vehicles. La policia local ha informat a través de Twitter de les afectacions en la circulació.

 

Més informació

Nou comentari