Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incendi en una cuina obliga a desallotjar tot el centre comercial de la Vila Olímpica
  • CA

Un incendi a la cuina d’un restaurant ha obligat a evacuar tots els visitants i treballadors del centre comercial El Centre de la Vila, al barri barceloní de la Vila Olímpica. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, el foc hauria començat cap a les 16h a la planta baixa del recinte, prop de l’accés pel carrer Salvador Espriu. Vuit dotacions de bombers i diverses ambulàncies i patrulles de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets per fer sortir al personal i clients de forma preventiva per la fumarada que ha ocasionat l’incendi i precintar el recinte.

Els bombers haurien apagat el foc al cap d’una hora, però el centre comercial ha continuat tancat durant la tarda. No hi hauria hagut cap ferit i el desallotjament s’ha pogut fer sense incidents, indiquen Bombers de Barcelona. Tot i que s’ha omplert de fum, les flames no han arribat a entrar al parking i els vehicles que hi havia no han sofert cap dany. 

Més notícies
Bou s’enfila a una bastida i apaga un incendi al costat de la seu del PP
Notícia: Bou s’enfila a una bastida i apaga un incendi al costat de la seu del PP
Comparteix
L'alcaldable ha aconseguit extingir les flames gràcies a un extintor que han agafat a les oficines dels populars al carrer Comte Urgell
L’incendi d’un cotxe obliga a tallar l’accés a Barcelona a l’altura de la Ciutat de la Justícia
Notícia: L’incendi d’un cotxe obliga a tallar l’accés a Barcelona a l’altura de la Ciutat de la Justícia
Comparteix
La circulació està tallada en sentit nord i ha provocat una retenció d’uns tres kilòmetres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa