Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incendi a un camió d’escombraries provoca una explosió i afecta diversos edificis
  • CA

Un camió d’escombraries incendiat ha afectat diversos habitatges aquest dimarts prop de les dues del migdia. El foc ha començat al passeig Mare de Déu del Coll número 139, al barri de la Teixonera, a Horta-Guinardó. A causa del foc un dels dipòsits del vehicle ha explotat i la deflagració ha provocat danys a la façana dels edificis dels números 110 i 108.  Les causes encara s’estan investigant. 

Bombers apagant l'incendi d'un camió d'escombraries a la Teixonera / ACN - Laura Fíguls

Bombers apagant l’incendi d’un camió d’escombraries a la Teixonera / ACN – Laura Fíguls

El foc no ha ocasionat cap ferit, segons fonts municipals. Els bombers, que han traslladat vuit dotacions al lloc dels fets, han comprovat l’estat dels habitatges afectats per si calia desallotjar-los però han conclòs que l’estructura no havia quedat malmesa. Tot i això, s’ha tallat el subministrament del gas de forma preventiva i sis veïns han hagut de ser confinats a casa seva mentre duraven les tasques d’extinció del foc, segons han informat Bombers de Barcelona a l’agència ACN. 

Fum provocat per l'incendi. | Enric Botella

Fum provocat per l’incendi. | Enric Botella

No hi ha hagut ferits, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. El cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona, Ivan Novo, ha confirmat que el foc està extingit i ha explicat que el cos està treballant per retirar els 1.500 quilos de paper i cartó que encara queden en el camió. Membres del personal del servei de neteja municipal també s’han acostat al lloc dels fets per ajudar en la recollida de les escombraries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa