Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incendi a un taller de cotxes obliga a desallotjar diversos edificis
  • CA

Un incendi declarat a primera hora a un taller de cotxes ha obligat a desallotjar diversos edificis. El foc ha començat a les 6:57 hores a les instal·lacions, situades al carrer Bruc número 170. El bloc de pisos situat a sobre del taller ha hagut de ser desallotjat, així com l’immoble del número 172, segons informen fonts municipals.

En un primer moment les mateixes fonts han dit que l’incendi havia estat en un taller ITV, però no és així, sinó que està a tocar d’una estació on es fan revisions d’ITV. La confusió ha estat perquè el fum ha sortit per l’estació d’ITV i els bombers han rebut un avís per aquest fum.

Com el taller dona als carrers Còrsega i Bruc, els immobles del costat també han hagut de ser evacuats. El foc s’ha declarat a la part de darrere del taller, i els bombers ja l’han extingit i han ventilat l’espai. Durant una estona el trànsit de Bruc i Còrsega ha estat tallat.

Els veïns dels immobles propers han pogut tornar a casa, així com els dels domicilis situat a sobre. De tota manera, els bombers han precintat una zona d’aquest bloc de sis plantes perquè ha quedat afectat un pilar.

No hi ha hagut ferits. Onze dotacions dels bombers han treballat en l’extinció de l’incendi. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa