Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Incendi al museu de SEAT a Barcelona
  • CA

Un incendi en una nau del museu de SEAT, a la Zona Franca de Barcelona, ha provocat una fumera que s’ha vist des de diversos punts de la ciutat de Barcelona. Segonts fonts municipals, l’incendi ha començat cap a les cinc i s’hi traslladat 14 dotacions dels Bombers de Barcelona. Hi han arribat a treballar 62 persones, i a les set de la tarda l’incendi ja estava en fase de control i a dos quarts de nou ja només hi feien tasques de ventilació.

No hi ha hagut ferits per cremades, tot i que una persona ha sigut atesa allà mateix –no ha necessitat ser traslladada a cap centre sanitari– per inhalació de fum

Fonts de l’empresa han dit a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que les flames han començat en una nau que hi ha al costat de la principal del museu, on hi ha els vehicles antics, i el personal ha pogut ser evacuat de seguida. Molts dels cotxes també s’han pogut treure abans que hi arribessin les flames, tot i que encara no hi ha un balanç complet dels danys.

La fumera s’ha vist des de molts punts de Barcelona i la rodalia, al Baix Llobregat, ha posat en alerta molts veïns, que han abocat imatges de l’incendi a la xarxa. Es veia des dels barris del voltant, des de la ronda Litoral i des dels barris de la part alta de la ciutat.

L'incendi de la Zona Franca des de la ronda Litoral / Tot Barcelona

L’incendi de la Zona Franca des de la ronda Litoral / Tot Barcelona

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa