Identifiquen el manifestant de Vox que va insultar dos nois per ensenyar una bandera LGTBI

Els fets van passar durant la protesta motoritzada del partit ultradretà el passat 23 de maig

L’home que participava a una manifestació de Vox que es va dedicar a insultat de manera agressiva a uns ciutadans que van exhibir una bandera LGTBI ja hauria estat identificat per la policia. Després de dies d’investigació i d’haver sentit les declaracions de les víctimes, els Mossos d’Esquadra han aconseguit posar identitat a l’home que hauria violentat amb més contundència a dos nois que van reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI. “Monstres”, “maricons”, “fills de puta” o “us volem morts” van ser alguns dels comentaris que els van adreçar.

Fonts policials han informat que s’atribueix al presumpte autor d’aquests insults “un delicte contra els drets fonamentals”. Després d’identificar-lo, els Mossos han informat de les diligències al jutjat de guàrdia i a la fiscalia de delictes d’odi.

Els fets van passar el passat 23 de maig en una manifestació en cotxes i motos del partit ultradetà Vox pels carrers de Barcelona. Després que es donés a conéixer l’agressió, l’alcaldessa Ada Colau va informar que l’Ajuntament denunciaria l’agressió verbal a la Fiscalia i va manifestar: “A Barcelona tothom té dret a manifestar-se, fins i tot uns machirulos desfassats en cotxes pijos. El que no permetrem en cap cas és la intolerància ni la homofòbia”.

En assabentar-se de la notícia de la identificació, des de l’Observatori Contra l’Homofòbia s’ha valorat positivament l’avenç policial i han reivindicat que l’entitat queda “a disposició de la víctima per facilitar l’acusació particular”.

Nou comentari