Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Identifiquen el manifestant de Vox que va insultar dos nois per ensenyar una bandera LGTBI
  • CA

L’home que participava a una manifestació de Vox que es va dedicar a insultat de manera agressiva a uns ciutadans que van exhibir una bandera LGTBI ja hauria estat identificat per la policia. Després de dies d’investigació i d’haver sentit les declaracions de les víctimes, els Mossos d’Esquadra han aconseguit posar identitat a l’home que hauria violentat amb més contundència a dos nois que van reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI. “Monstres”, “maricons”, “fills de puta” o “us volem morts” van ser alguns dels comentaris que els van adreçar.

Fonts policials han informat que s’atribueix al presumpte autor d’aquests insults “un delicte contra els drets fonamentals”. Després d’identificar-lo, els Mossos han informat de les diligències al jutjat de guàrdia i a la fiscalia de delictes d’odi.

Els fets van passar el passat 23 de maig en una manifestació en cotxes i motos del partit ultradetà Vox pels carrers de Barcelona. Després que es donés a conéixer l’agressió, l’alcaldessa Ada Colau va informar que l’Ajuntament denunciaria l’agressió verbal a la Fiscalia i va manifestar: “A Barcelona tothom té dret a manifestar-se, fins i tot uns machirulos desfassats en cotxes pijos. El que no permetrem en cap cas és la intolerància ni la homofòbia”.

En assabentar-se de la notícia de la identificació, des de l’Observatori Contra l’Homofòbia s’ha valorat positivament l’avenç policial i han reivindicat que l’entitat queda “a disposició de la víctima per facilitar l’acusació particular”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa