Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’hospital HM Delfos obre un servei 24h d’urgències oftalmològiques

L’hospital HM Delfos oferirà un servei 24h per a urgències oftalmològiques. El centre propietat d’HM Hospitales atendrà qualsevol problema ocular de tipus ambulatori o quirúrgic en un curt termini de temps, segons han anunciat en un comunicat. El servei tractarà de forma multidisciplinària problemes menors com la conjuntivitis fins a cirurgia refractiva i cataractes.

De fet, el centre d’HM Hospitales serà un dels pocs centres que tractarà les cataractes traumàtiques. Ho farà gràcies a un equip de professionals especialistes que diagnosticaran i solucionaran problemes oculars d’urgència. “Cada vegada, la població està més conscienciada que ha d’acudir a urgències si pateix un problema ocular sobtat per evitar complicacions posteriors, pel que resulta de vital importància disposar d’urgències oftalmològiques”, ha reivindicat el director mèdic de l’Hospital HM Delfos, el director Francesc Fatjó. 

El centre oferirà les tècniques “més avançades d’Europa”, segons ha dit l’hospital en un comunicat. En cas que calgui una intervenció quirúrgica després de la consulta d’urgència, afegeixen, el mateix equip que fa la primera atenció serà l’encarregat d’operar.

HM Hospitales

El grup HM Hospitales està format per 42 centres assistencials: 17 hospitals, quatre centres integrats especialitzats en oncologia, cardiologia, neurociències i fertilitats; i  21 policlíniques. La xarxa del grup està integrada per HM Delfos, HM Sant Jordi i HM nens. El grup compta amb un 100% de capital espanyol i té més de 4.800 treballadors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa