Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home no pot pagar la reparació d’un rellotge de luxe i en roba 10
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van evitar aquest dimarts un atracament en una joiera. Això, però, no és el més destacable. El que crida l’atenció és com es va originar l’intent d’atracament. Tal com expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona, tot va començar quan el client d’una joieria, situada a prop de la plaça Catalunya, es va assabentar que no podia pagar la reparació del seu rellotge de luxe. Quan el joier va decidir no retornar-li el rellotge, l’home el va amenaçar amb una arma blanca i li va robar una desena de rellotges. El seu valor, detallen les fonts policials, era de 21.000 euros.

Tal com han afegit les fonts dels Mossos, els agents van acudir al lloc dels fets després que una dona els alertés del delicte. Un cop van arribar a la joieria, van detenir al client i, així, van evitar l’atracament.

L’Eixample viu un altre robatori

Aquest dimecres ha tingut lloc un altre succés atípic. La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones acusades de protagonitzar un robatori amb força en un comerç de l’Esquerra de l’Eixample. El delicte s’ha produït a les quatre de la matinada i, per part seva, els agents s’han assabentat dels fets quan un veí els ha fet saber el què estava passant en aquest barri del districte de l’Eixample.

Tal com ha pogut saber el TOT, diverses patrulles s’han presentat al lloc dels fets. Allà han trobat el comerç vandalitzat, però no han vist els presumptes autors del robatori. Es creu que els lladres haurien fet servir una tapa del clavegueram per accedir a l’establiment. Davant d’aquests fets, els agents han patrullat per la zona fins que han localitzat els dos acusats i se’ls ha identificat gràcies a la descripció que els hi havia donat el veí que els havia avisat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRANK-TIRADOR a gener 18, 2023 | 19:56
    FRANK-TIRADOR gener 18, 2023 | 19:56
    Cap problema!!!! LIBERTAD CON CARGOS i al carrer. A seguir "treballant". Vergonya de pais i de jutges

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa