Aquesta setmana passada es va viure un fet curiós, a Sant Martí de Provençals. Un motorista estava ben tranquil quan, de sobte, uns lladres se li van apropar ràpidament i amb una estrebada violenta li van robar el rellotge que duia. La víctima, però, no es va quedar aturada i va decidir perseguir els pispes.

La persecució va donar-se pels carrers de Provençals, Doctor Zhamenof, Huelva. I va ser en aquest últim carrer on es trobava el bar Entre Catas, que acabaria sent clau en la història. Els lladres, mentre intentaven deixar enrere l’home indignat, van decidir donar el rellotge per perdut i llançar-lo en plena fugida. Havien empipat un motorista i s’havien exposat a acabar detinguts i per acabar-ho d’arrodonir, finalment, renunciaven al botí.

La persecució, però, no li va permetre veure al motorista que els pispes s’havien desfet del seu rellotge. I és en aquest moment que entren en joc uns veïns solidaris que es van convertir en testimonis excepcionals de tot plegat per casualitat. Estaven a la terrassa del bar Entre Catas i es van trobar l’escena delinqüencial del no-res. En veure’ls passar, es van fixar que un dels lladres havia llançat alguna cosa a terra. Era el rellotge. Tot seguit, els veïns van plantejar deixar-lo al bar i fer publicacions a diversos grups de xarxes socials de motoristes per si d’alguna manera el missatge li arribava a aquell misteriós home a qui havien robat. Poc després es va decidir avisar la policia dels fets. “Al final un client va anunciar que entregaria el rellotge a la comissaria”, explica un treballador del bar que estava treballant en el moment dels fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa