Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Guàrdia Urbana i Mossos patrullen les places de Gràcia per dissuadir el ‘botellón’
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha reforçat el control a les places de barri de Gràcia per acompanyar les fases de desescalada. Des del 15 de maig coordina un dispositiu amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, que estan presents a les places de manera fixa o itinerant, de dilluns a dijous de 19 a 22 hores i de divendres a diumenge de 19 a 24 hores.

Aquest dispositiu es mantindrà actiu en les places de Sol, Virreina, Nord, Vila, Rovira i Trias, Dones del 36, Revolució, Sedeta, Diamant, Joanic, John Lennon i Gal·la Placídia, ha informat el consistori aquest dijous en un comunicat. Les darreres setmanes, en començar el desconfinament, les places gracienques s’han anat omplint cada cop més als vespres amb multitud de joves asseguts al terra, a les escales i als bancs, alguns d’ells fent botellón.

També s’ha activat el servei de gestió de conflictes, la neteja amb aigua de les places Vila, Sol i Diamant, i el reforç general de neteja i buidatge de papereres que començarà a principis de juny. A més, el seguiment de la sonometria està actiu de manera permanent i la setmana que ve s’incorporaran els promotors ambientals de la campanya de silenci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa