Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un grup de joves desafia la policia a Barcelona i ho comparteix a les xarxes
  • CA

Un grup de joves ha començat una campanya de desafiament a la policia a les xarxes socials. Rebenten caixers automàtics, exhibeixen bitllets, colpegen furgonetes de la Guàrdia Urbana, fan fogueres a peu de carrer tot i la presència dels Mossos d’Esquadra i, fins i tot, mostren un home apuntant amb el que sembla una pistola un altre noi. Després, ho comparteixen a les xarxes com a trofeu. Ho ha avançat la periodista Anna Punsí, de la cadena SER Catalunya, que ha compartit un vídeo a Twitter al qual després també ha tingut accés aquest diari.

Al vídeo es veuen diferents zones de Barcelona. Entre elles, en cert moment, s’especifica que es troben al carrer d’Alfons el Magnànim, al barri del Besòs i el Maresme. 

En les imatges es pot apreciar com fan ostentació de no tenir por a la policia i quan algun agent els atura, publiquen igualment els fets amb icones de fer befa. També encasten una moto contra un caixer i, just després, mostren un feix de bitllets. Aquest seria un dels elements que poden ajudar a ubicar en el temps els fets enregistrats. Ara per ara, fonts dels Mossos d’Esquadra expliquen a aquest diari que s’ha descartat que les imatges corresponguin al període de confinament. Serien prèvies. Ara bé, per la compilació de situacions que es mostren –amb una presentació caòtica i amb fragments molt breus– encara no s’ha pogut aclarir com d’enrere en el temps caldrà anar per identificar els actes vandàlics del grup.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Elisava a maig 14, 2020 | 10:06
    Elisava maig 14, 2020 | 10:06
    Perquè poseu joves ?!? Són delinqüents . Jo sóc una jove perquè jo robo, no pego cops a furgonetes de la gub i no amenaço amb pistoles Aquests són delinqüents,si no voleu posar la nacionalitat per no estigmatitzar al menys poseu el q són.!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa