Els germans Torres i la UAB s’alien en una formació pionera a Barcelona

Dos cursos d'especialització permeten formar-se sobre el terreny amb pràctiques a les instal·lacions de Cocina Hermanos Torres, el restaurant barceloní dels xefs Sergio i Javier Torres

La UAB ofereix ara l’oportunitat única de fer pràctiques al restaurant dels germans Torres, de dues estrelles Michelin, gràcies a uns nous cursos d’especialització pensats per oferir una formació específica i especialitzada. En la docència hi participen professors, professionals i institucions de fora de la universitat per tal que els estudis tinguin l’orientació pràctica que el mercat laboral demana.

La formació es desglossa en dues propostes: el curs en Noves Tendències en Gastronomia i el de El Servei de Sala: Gastronomia i Comunicació. Tots dos consten de quatre hores diàries en torns a escollir. Aquest programa pretén donar resposta al creixement de l’interès de la societat en el seu conjunt pel coneixement i l’adquisició de nous hàbits alimentaris, saludables i sostenibles.

Noves Tendències en Gastronomia 

El curs d’especialització de noves tendències en gastronomia neix amb l’objectiu d’analitzar el sector enogastronòmic des d’una vessant i amb un enfocament professional, donant eines i recursos per a la comprensió de les lògiques de funcionament de la indústria de l’hostaleria i la restauració. Un dels punts forts del programa és la possibilitat de desenvolupar i posar en pràctica els coneixements adquirits en el terreny, a les instal·lacions de Cocina Hermanos Torres, el restaurant barceloní dels xefs Sergio i Javier Torres, dos dels referents gastronòmics de Catalunya. 

El Servei de Sala: Gastronomia i Comunicació

El curs d’especialització en el servei de sala neix amb el propòsit de ser un estudi pioner en aquest àmbit de la restauració i l’hostaleria, que demanda professionals multidisciplinaris i polivalents, amb nocions generals de molts aspectes relacionats amb la gastronomia. Un dels elements més destacats del programa és la possibilitat de desenvolupar i posar en pràctica els coneixements adquirits sobre el terreny, a les instal·lacions de Cocina Hermanos Torres, el restaurant dels xefs Sergio i Javier Torres.    

Nou comentari