Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El gegant francès de l’electrònica recondicionada s’instal·la a Barcelona
  • CA

Black Market, un dels gegants mundials en venda d’electrònica recondicionada, s’instal·la a Barcelona. L’empresa, d’origen francès, tria la capital catalana per acostar-se més a la seva clientela i alhora crear un hub de talents. D’aquesta forma, la companyia es muda a la ciutat amb una plantilla inicial de vuit persones. Les expectatives, però, són optimistes: “La previsió és arribar a un equip de 50 persones a finals d’any, amb previsions de seguir creixent progressivament”, expliquen, a través d’un comunicat emès als mitjans de comunicació aquest dilluns.

Espanya va ser el segon mercat on va obrir les portes Black Market, una empresa fundada el 2014 per Thibaud Hug de Larauze, Quentin Le Brouster i Vianney Vaute. Actualment, l’empresa ven els seus productes, principalment electrònica i electrodomèstics, a clients d’aquests països: els Estats Units d’Amèrica, França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Espanya, Bèlgica, Àustria, Països Baixos, Portugal, Japó, Finlàndia, Irlanda, Grècia, Eslovàquia i Suècia. La companyia disposa d’un equip format per 650 treballadors i cinc oficines a Barcelona, Nova York, Berlín, París i Bordeus. El gegant francès ha designat Nathanaël Berbessou com a director general de la companyia a Espanya. Berbessou és enginyer i està llicenciat per Centrale Supélec Ingénieurs, detalla l’empresa.

“Amb l’obertura de l’oficina de Barcelona volem acostar-nos a nous clients i treballar estretament amb els nostres recondicionadors espanyols”, informa Black Market. El consumidor cada cop està més conscienciat que, tot i que el preu continua sent la seva prioritat, vol contribuir a la sostenibilitat i al medi ambient i veu com la compra d’un producte recondicionat és una bona manera d’aconseguir-ho”, afirmen. “La nostra missió des de Black Market és fer que sigui tan fàcil i segur comprar productes recondicionats que nous”, conclou Berbessou, que va començar la seva trajectòria professional a Boston Consulting Group i, més tard, va crear un comerç electrònic de vins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa