Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa gestionarà una altra residència a Barcelona

La Residència i Centre de Dia de Bon Pastor canvia de mans. La Fundació Vallparadís MútuaTerrassa es farà càrrec de la gestió de l’espai, situat al carrer Augusto César Sandino número set, a 200 metres del metro Bon Pastor i a tocar de La Maquinista. Vallparadís MútuaTerrassa passa a gestionar, amb aquesta incorporació, un miler de places d’atenció a la gent gran, tal com detallen fonts de la fundació. 

La fundació augmenta així la seva presència a Barcelona. Fa sis anys que s’encarrega de la Residència i Centre de Dia Horta i gairebé deu que gestiona el Centre de Dia Montserrat Betriu. Ha obtingut la titularitat de gestió del centre de Bon Pastor mitjançant un procés de licitació pública del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Amb aquesta incorporació Vallparadís MútuaTerrassa comptarà amb 22 centres gestionats. 

L’espai de Bon Pastor tindrà 92 places de residència i 28 per a centre de dia. L’objectiu de la fundació és “situar les persones al centre de l’activitat assistencial” i impulsar l'”apoderament”. Amb més de 25 anys de trajectòria, aplicarà la seva “expertesa” per oferir un servei de qualitat.

Nou comentari

Comparteix