Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una fundació demana psicòlegs per al pavelló de Fira sense dir-ho a l’Ajuntament
  • CA

La Fundación Salud y Comunidad demana 60 voluntaris, monitors i psicòlegs per reforçar l’assistència al pavelló de la Fira de Barcelona habilitat per a sensellar. Ho ha fet, però, sense que l’Ajuntament de Barcelona en tingui constància i sense que el consistori tingui constància que la fundació col·labora en la gestió de l’espai, segons fonts municipals. Les mateixes fonts admeten que no treballen amb la fundació, tot i que demanen voluntaris per donar un cop de mà a la Fira.

El cartell que demana ajuda per gestionar l'espai de la Fira / Fundación Salud y Comunidad

El cartell que demana ajuda per gestionar l’espai de la Fira / Fundación Salud y Comunidad

Tampoc treballa amb el consistori en cap altre dels espais municipals habilitats per a sensesostre a Barcelona. Des de la fundació, però, asseguren que tenen el suport de l’Ajuntament pel que fa a la cerca de voluntaris per enfortir el dispositiu de l’alberg d’emergència. 

En qualsevol cas, fonts municipals no descarten que la fundació se sumi al dispositiu més endavant si es creen nous llocs per rebre persones necessitades. Des de la fundació, de tota manera, sostenen que els voluntaris van dirigits a la Fira, on ja hi ha més de 200 sensesostre. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa