Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Com seran els pisos de luxe de Can Raventós

Tota aquella persona que estigui interessada a adquirir un d’aquests habitatges, o simplement tingui curiositat en saber el seu aspecte ho podrà fer entrant a la web de la immobiliària Corp, la promotora dels pisos de luxe que s’establiran a Can Raventós. A partir del pròxim dilluns 18 de setembre aquests habitatges es comercialitzaran, segons ha avançat el diari El Jardí.

Els pisos de luxe des dels jardins | Corp

Els promotors d’aquesta finca començaran a oferir visites als pisos a partir d’aquest dilluns, i per fer atractives les visites i aconseguir que la gent desperti interès per adquirir un pis han penjat les fotografies virtuals que mostren com seran l’edifici tant per dins com per fora.

L’interior d’un dels habitatges de Can Raventós | Corp

La promotora acompanya les fotografies amb un text en què promociona la vida a Sarrià sota el lema de “Prepara’t per a sentir que vius en un poble alhora que gaudeixes de la comoditat d’estar a Barcelona”. Hi posen molt d’èmfasi en aquest fet, el de viure a un poble. “És molt més que un barri, és un estil de vida” proclamen des de la immobiliària.

L’interior d’un dormitori de Can Raventós | Corp

Gairebé és la pedra angular de la promoció d’aquests pisos, ja que destaquen l’alta alcurnia que Sarrià acollia. “El barri de Sarrià conserva encara l’esperit que va entusiasmar la burgesia catalana del segle XIX” destaquen des de Corp, que ha fet un text ple de lloances als tenidors d’aquestes cases anys enrere: “Per la influència dels menestrals i burgesos, va ser una de les zones més pròsperes de Barcelona”.

L’interior i la terrassa dels pisos de luxe de Can Raventós | Corp

Els veïns, en lluita

El veinat de Sarrià no s’ha pres de massa bona gana la construcció d’aquests pisos de luxe i des de fa temps van crear una associació, “Salvem Can Raventós” per aturar-ne la seva construcció.

El passat dissabte van publicar a X, l’antic Twitter, un vídeo on s’hi veien operaris talant els arbres dels jardins de Can Raventós.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa