Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Méteo | Fins quan tindrem fred intens a Barcelona

A les 8.40h d’aquest dijous, l’Observatori Fabra registrava una temperatura d’1.8 graus. Fred intens, ha puntualitzat l’Observatori. Però la temperatura mitjana a la ciutat aquest dimecres ha estat entre els 5 i els 7 graus, i una mica per sota a les zones altes de la ciutat. En qualsevol cas, segons la previsió, el pitjor està per arribar. El pic màxim de fred arribarà entre el cap de setmana i l’inici de la setmana vinent.

Hivern de debò el cap de setmana

Aquest dijous el vent afluixa, amb ratxes que tot just arribaran als 30km/h, prou lluny dels 70 km/h que hem tingut aquests dos dies previs, en què hem tornat a tenir aquella sensació de gelor que feia molt que no teníem. El Meteocat apunta a una màxima entre 10 i 11 graus avui, i les mínimes seran de 6-5 graus durant la matinada. Divendres el matí arrencarà fred, però hi haurà clarament una treva amb màximes de 13 graus entre el migdia i la primera hora de la tarda. I així entrarem en un cap de setmana de fred hivernal sense matisos. La matinada de divendres a dissabte estarem en els 4 graus de mitjana i no serà fins a les 10 del matí que les temperatures començaran a remuntar fins als 10 graus. Però compte que a la tarda baixaran i ens plantarem a diumenge amb una mínima de 2 graus.

I la setmana arrencarà també amb mínimes de 2-3 graus, si bé les màximes podran arribar als 12 o 13 graus. En qualsevol cas, els models de predicció assenyalen que tindrem fred per a uns quants dies, com a mínim fins dijous 26 de gener, quan el fred pot començar a afluixar una mica. Serà, asseguren les prediccions, un ambient de “rigorós hivern” com a mínim fins aquest 26 de gener.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: A l'aguait a gener 19, 2023 | 13:23
    A l'aguait gener 19, 2023 | 13:23
    Ara s'ha posat de moda el "terrorisme meteorològic" també. El cas es divulgar-lo a tots els noticiaris per tenir-nos ben acollonits. Com tant d'altres temes. Salut i força al canut !!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa