Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El ferit a l’ull durant la segona nit d’aldarulls perd part de la visió
  • CA

El noi ferit a l’ull durant la segona nit d’aldarulls ha perdut molt probablement una “part de visió” a l’ull afectat. L’abast i recuperació de la lesió no es podrà saber amb seguretat fins d’aquí uns dies, per la gran inflamació actual de la cara. Ingressat a urgències de l’Hospital Sant Pau de Barcelona per la nit, ja ha estat donat d’alta amb fàrmacs i visites programades als especialistes aquest divendres i la setmana vinent.

Un “traumatisme” –és a dir, un cop fort, compatible amb una lesió per pilota de goma– li va causar una “fractura orbitària de l’ull dret amb erosió a la còrnia del mateix ull”, explica l’hospital. A conseqüència d’aquestes dues afectacions “ha perdut agudesa visual en aquest ull, a determinar grau en propers exàmens mèdics”. A més té rascades diverses a la cara, de menor gravetat.

Més de la meitat dels atesos pel SEM a Catalunya, a la capital

Ahir el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 96 persones a diverses protestes de Catalunya, que patien afectacions de diversos graus de gravetat. A Barcelona ciutat van realitar 57 assistències sanitàries, a més del noi ferit a l’ull que va ser traslladat a Sant Pau. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa