Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Exèrcit espanyol desinfecta un geriàtric a l’Eixample i aixeca crítiques a Gràcia
  • CA

L’Exèrcit espanyol ha desinfectat aquest dissabte al matí una altra residència geriàtrica de Barcelona, com ja havia fet al març i l’abril en actuacions a petició dels centres. En aquesta ocasió els militars s’han desplaçat al Geriàtric Aragó, situat en el tram d’aquesta via entre Pau Claris i Roger de Llúria. Amb suport policial, han ocupat el carril més proper i han tallat el tram de vorera on hi ha la porta amb cintes de precinte.

Militars davant del geriàtric Aragó, aquest dissabte / Salvador Cot

Militars davant del geriàtric Aragó, aquest dissabte / Salvador Cot

Portaveus de la residència han confirmat al TOT Barcelona la visita dels militars, que hi haurien arribat al voltant de les nou del matí. La neteja intensiva per prevenir contagis ha estat petició del centre, tot i que no directament a l’Estat: “Vam demanar-ho a l’ambulatori”.

Militars davant del geriàtric Aragó, aquest dissabte al matí / Salvador Cot

Militars davant del geriàtric Aragó, aquest dissabte al matí / Salvador Cot

Crítiques veïnals a Gràcia pels militars

L’Exèrcit espanyol també ha fet acte de presència a la Vila de Gràcia aquest pont festiu. Aquest dissabte a la tarda un veí ha retratat a dos militars en una benzinera del carrer Alegre de Dalt i ha criticat que bevien i fumaven prop dels sortidors –tot i estar prohibit pel material inflamable– i havien aparcat el vehicle a la vorera.

La vigília s’havien viralitzat les queixes d’altres veïns graciencs per una altra actuació de desinfecció en una residència de gent gran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa