Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Eviten el suïcidi d’un home a Barcelona gràcies a l’avís d’un veí de Santander
  • CA

La Policia Nacional va evitar el suïcidi d’un veí de Barcelona aquest dijous després que un ciutadà de Santander (Cantàbria) avisés al 112 que havia vist en una xarxa social com l’home, mentre es drogava, deia que es mataria i ensenyava una arma. La Policia Nacional va rebre aquest dijous, des del Servei d’Emergències 112 del govern de Cantàbria, la informació aportada per aquest ciutadà i per la publicació a internet.

En les imatges publicades es podia apreciar clarament que l’home estava en possessió d’una arma de foc. La persona que alertava únicament podia aportar el sobrenom del suïcida i que semblava que residia a Barcelona. Agents de la Policia Nacional pertanyents al Grup de Delinqüència Econòmica i Tecnològica, de la Brigada Provincial de Policia Judicial, van indagar la identitat i ubicació de l’internauta barceloní.

Van poder esbrinar totes les dades de filiació de l’home que apareixia en les imatges, així com la seva adreça. Van informar-ne a la Sala de Coordinació interprovincial de Catalunya de la Policia Nacional, des de la qual es va enviar una patrulla al domicili indicat, on els agents actuants van localitzar el suïcida, que es trobava en companyia de la seva mare i en perfectes condicions. També van trobar l’arma que exhibia a la xarxa social i van comprovar que es tractava d’una arma simulada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa