Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
S’esfondren dos balcons d’un edifici del Besòs i la runa cau sobre cotxes aparcats
  • CA

La zona fronterera de Barcelona i Sant Adrià del Besòs es va endur un ensurt ahir al vespre quan dos balcons d’un edifici del carrer Somosierra, al terme municipal veí, es van esfondrar. Les peces que van caure van ser les balconades de dos habitatges de la desena planta d’un dels blocs que dona a la plaça del 25 d’octubre de Sant Adrià del Besòs. Es tracta del desè primera i el desè segona, concretament.

Seguidament, els que van quedar més afectats van ser el novè primera i, parcialment, el vuitè primera. Aquest últim, però, va ser el que va aturar la caiguda de la runa i és el punt on els Bombers de la Generalitat van fer un apuntalament per assegurar el pis immediatament superior. Segons han explicat al TOT Barcelona fonts dels serveis d’emergències, després de fer les tasques de revisió, una veïna de l’edifici va necessitar atenció després de mostrar un quadre nerviós. Finalment, per motius de seguretat, es va decidir desallotjar dos pisos de la vuitena planta. 

La caiguda de la runa no va impactar en cap persona. Per contra, els balcons esfondrats sí van acabar colpejant “un parell de cotxes aparcats”, comenta un dels testimonis en una conversa amb aquest diari. En una de les fotografies facilitada pels bombers, es pot apreciar l’efecte d’aquest despreniment en els cotxes del voltant de la plaça 25 d’octubre. Ara per ara, però, es desconeix la causa del succés. 

La runa dels balcons esfondrats / Bombers

Els fets van passar a pocs metres del punt en què acaba el terme municipal de Barcelona i comença el de Sant Adrià del Besòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa