Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una escola de Nou Barris denuncia retards en la recàrrega de les targetes moneder
  • CA

Una altra vegada tornen a fallar les targetes moneder que supleixen les beques menjador mentre les classes estan suspeses pel coronavirus. Almenys, les dels pares dels alumnes becats de l’institut escola Trinitat Nova, a Nou Barris.

Els responsables del centre ja van denunciar que no s’havien recarregat a temps el divendres 3 d’abril, i que les famílies dels alumnes estaven sense poder-les fer servir per comprar menjar, que és l’objectiu. L’endemà de fer pública la queixa, un ingrés exprés va resoldre el problema. Però avui, també a les portes d’un cap de setmana, l’institut escola torna a denunciar que passa el mateix: les targetes tornen a estar sense saldo des de fa dies. I es queixen que ningú dona cap explicació. Per això interpel·len el departament d’Educació i el conseller, Josep Bargalló, amb una piulada al seu compte de Twitter.

Aquest mateix divendres al vespre el conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha anunciat que la Generalitat ha fet la recàrrega que esperaven les famílies. 

Més notícies
Una escola denuncia que les targetes moneder per suplir les beques menjador no es recarreguen
Notícia: Una escola denuncia que les targetes moneder per suplir les beques menjador no es recarreguen
Comparteix
El centre, a la Trinitat Nova, assegura a la xarxa que no es recarreguen
Ingrés exprés a l’institut de Nou Barris que denunciava la falta de recàrrega de les beques menjador
Notícia: Ingrés exprés a l’institut de Nou Barris que denunciava la falta de recàrrega de les beques menjador
Comparteix
El centre educatiu informa a les famílies que les targetes moneder ja han rebut l'import d'aquest setmana i de la vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa