Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una escola de Barcelona envia a casa dos grups de P3 pel fred a les aules
  • CA

L’Associació de Famílies de l’Escola de les Aigües, al barri del Baix Guinardó, ha denunciat que el mal funcionament de la calefacció va obligar aquest dijous a la direcció del centre a avisar les famílies de dos grups de P3 perquè anessin a recollir els seus fills, ja que feia massa fred i no podien garantir una temperatura adequada pel bon funcionament de les classes. Segons han explicat al TOT Barcelona fonts de l’AFA, el Consorci d’Educació de Barcelona fa mesos que treballa en la substitució de la caldera, però no han aconseguit arreglar el problema.

“Portem amb problemes des de l’estiu”, explica l’AFA de l’Escola de les Aigües. “La caldera té 40 anys i els tècnics i operaris del Consorci es passen la pilota els uns als altres i ningú arregla el problema”. Segons les famílies, aquest divendres la calefacció tornava a funcionar, però de manera irregular i amb diferències importants segons la zona de l’edifici, que té quatre pisos.

Portar els infants abrigats

A les dues plantes superiors “no funcionen la meitat dels radiadors”, avisen, mentre que a la primera, on hi ha els grups de P3, la situació és una mica millor, però segueix sense tenir una temperatura adequada per a nens tan petits. “Mentre es mouen no hi ha problema, però a l’hora de la migdiada es nota més”, asseguren. De moment el Consorci d’Educació de Barcelona no ha respost a les preguntes del TOT Barcelona. “La direcció fins i tot ha recomanat a les famílies que portin els nens més abrigats“, denuncien.

A més, les famílies alerten que les autoritats sanitàries recomanen ventilar les aules amb freqüència, la qual cosa fa que perdin la poca escalfor que aconsegueixen acumular. El Consorci va portar radiadors elèctrics, però des de l’AFA asseguren que “no és suficient”. Les famílies estan indignades amb l’actitud de l’Ajuntament i el Consorci i reclamen solucions immediates, ja que tenen tot l’hivern per davant.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comú no podem a desembre 10, 2021 | 14:50
    amb comú no podem desembre 10, 2021 | 14:50
    i que frau kolau, alguna cosa faràs?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa