El grup municipal d’ERC a reclamat a l’Ajuntament de Barcelona que aturi la segona fase del desplegament del porta a porta a Sant Andreu de Palomar per atendre les reclamacions dels veïns i aplicar les modificacions pactades abans de l’estiu. “Demanem a l’Ajuntament que no comenci la segona fase fins que no s’hagin rectificat i aplicat els canvis que es van aprovar en comissió al juny”, ha dit el líder del republicans, Ernest Maragall, des de la plaça de la Pomera.

Aquest dilluns comença el període informatiu de la segona fase de l’innovador i alhora polèmic sistema de recollida de residus porta a porta, que ja s’aplica a molts municipis catalans però que encara no ha trobat el seu encaix en una ciutat gran com Barcelona. “El porta a porta no s’està fent bé i avui que comença la segona fase ho diem amb tota claredat al govern municipal: abans de continuar, rectifiquin”, ha insistit Maragall.

Millores pendents

En el plenari del mes de juny, l’Ajuntament de Barcelona va aprovar diverses modificacions a instància d’ERC i ara la formació republicana demana al govern municipal que les posi en marxa abans de seguir ampliant el porta a porta: ajustar el servei als horaris de comerç i restauració, implantar bujols comunitaris, augmentar els recursos destinats a neteja i control de plagues, millores en l’accessibilitat o eliminar el soroll provocat pels camions de recollida.

“L’Ajuntament no està en condicions de començar bé al nou territori, primer apliquin a la primera zona el que no s’està fent bé”, ha reblat el regidor. Maragall ha criticat el govern municipal perquè la seva precipitació està “malmetent el concepte del porta a porta, un element central d’una política moderna i efectiva de gestió de residus”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Joanka a setembre 06, 2021 | 13:07
  Joanka setembre 06, 2021 | 13:07
  ..... doncs no haver recolçat a madame kolau. Quan es vota si o un s'absté de facto col.labora amb aquest dona.
 2. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a setembre 06, 2021 | 19:17
  Tripartit no, gràcies setembre 06, 2021 | 19:17
  ERC i la Comuna Pudenta estan d'acord en l'essencial: controlar les deixalles de cada veí. Però buscar una solució autèntica al problema dels residus eliminant els envasos de plàstic i convertint els de vidre en retornables.... ui ! AIXÒ NO QUE FARIA ENFADAR LES MULTINACIONALS DEL PLÀSTIC !
 3. Icona del comentari de: Politiquillos al psiquiatric a setembre 06, 2021 | 19:25
  Politiquillos al psiquiatric setembre 06, 2021 | 19:25
  Maragall aplaudeix el porta a porta i ara es caga als dodotis? A la res8dencia estaria millor el franquista porciolitic i assassi del gal.erc. per cert a tot Europa no hi ha porta a porta, sino que hi han recipients amb cucs a cada hanitatgeper la materia organica: Molt mes ecologic, molt mes barat, i molt mes facil per les persones normals. 4 containners de colors, i la gent no tutelaritzada per la collonada de politiquillos hitelerians que ens humilien cada dia, i mira que son rucs i tòtiles
 4. Icona del comentari de: Guillem Ben-Aviat a setembre 06, 2021 | 22:23
  Guillem Ben-Aviat setembre 06, 2021 | 22:23
  ERC mestres de la manipulació. Una lectura superficial del que diuen podria fer pensar que s'oposen al projecte de la Colau, però el que fan realment és donar-li suport. No serà pas una empresa de Ferrovial l'encarregada de implantar tota aquesta ximpleria de xipar les deixalles ?

Nou comentari

Comparteix