Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un traficant que abastia de cocaïna el barri de la Sagrada Família des de casa seva

La seva base d’operacions era, alhora, casa seva. Allà pesava la cocaïna, la tallava i la introduïa als embolcalls. Tot preparat perquè després fos repartida per diversos punts del barri de la Sagrada Família, com terrasses de bars o en ple carrer. Finalment, però, després de quatre mesos d’investigació, la Guàrdia Urbana ha desmantellat aquest punt de venda de droga i ha detingut dues persones. Segons ha informat la mateixa policia, els hi ha atribuït un delicte contra la salut pública.

Tot va començar a l’octubre, quan es va obrir una investigació arran de les denúncies de diversos veïns, que denunciaven l’existència d’un grup de traficants que generaven “por i inseguretat” al veïnat. A partir d’aquí, es van observar els moviments al voltant de la zona i es va acabar certificant que una de les persones que s’investigava vivia al mateix pis d’on surtien les substàncies estupefaents preparades per a la venda.

També es va apreciar com es repartia la droga “pel barri”, apunta el comunicat municipal. Hi havia espais de la via pública o terrasses de bars que s’havien convertit en el punt habitual per col·locar la droga. Tanmateix, també van aflorar-hi problemes per als traficants. Els veïns van començar a advertir que en aquells mateixos punts hi havia “baralles” de forma recurrent, i altres actes “d’incivisme”.

Així, ahir mateix, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona del Grup de Delinqüència Urbana de l’Eixample i de la Unitat d’Investigació van poder entrar ahir al pis que investigaven durant mesos i fer inventari del que hi havia a l’interior. “Es van intervenir 65,18 grams de cocaïna en roca preparats en embolcalls”, una quantitat que s’acostuma a poder vendre per més de 3.000 euros. A més, s’hi va trobar 650 grams de substància de tall i 17.395 euros en efectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa