Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un traficant que abastia de cocaïna el barri de la Sagrada Família des de casa seva
  • CA

La seva base d’operacions era, alhora, casa seva. Allà pesava la cocaïna, la tallava i la introduïa als embolcalls. Tot preparat perquè després fos repartida per diversos punts del barri de la Sagrada Família, com terrasses de bars o en ple carrer. Finalment, però, després de quatre mesos d’investigació, la Guàrdia Urbana ha desmantellat aquest punt de venda de droga i ha detingut dues persones. Segons ha informat la mateixa policia, els hi ha atribuït un delicte contra la salut pública.

Tot va començar a l’octubre, quan es va obrir una investigació arran de les denúncies de diversos veïns, que denunciaven l’existència d’un grup de traficants que generaven “por i inseguretat” al veïnat. A partir d’aquí, es van observar els moviments al voltant de la zona i es va acabar certificant que una de les persones que s’investigava vivia al mateix pis d’on surtien les substàncies estupefaents preparades per a la venda.

També es va apreciar com es repartia la droga “pel barri”, apunta el comunicat municipal. Hi havia espais de la via pública o terrasses de bars que s’havien convertit en el punt habitual per col·locar la droga. Tanmateix, també van aflorar-hi problemes per als traficants. Els veïns van començar a advertir que en aquells mateixos punts hi havia “baralles” de forma recurrent, i altres actes “d’incivisme”.

Així, ahir mateix, agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona del Grup de Delinqüència Urbana de l’Eixample i de la Unitat d’Investigació van poder entrar ahir al pis que investigaven durant mesos i fer inventari del que hi havia a l’interior. “Es van intervenir 65,18 grams de cocaïna en roca preparats en embolcalls”, una quantitat que s’acostuma a poder vendre per més de 3.000 euros. A més, s’hi va trobar 650 grams de substància de tall i 17.395 euros en efectiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa