Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un veí de Barcelona que va penjar un vídeo conduint a 220 km/h
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Barcelona de 43 anys que havia penjat a internet un vídeo on se’l veia conduint a 220 quilòmetres per hora en un tram de la B-23, a l’altura de Molins de Rei, on la velocitat estava limitada a 100 km/h. L’home, de nacionalitat russa, ha estat detingut per un delicte contra la seguretat viària per conduir massa de pressa, un altre de falsedat documental i un tercer per tenir vigent una ordre de detenció.

Segons ha explicat la policia catalana, els fets van ocórrer el 5 d’abril, quan els agents van detectar en un conegut portal de vídeos una gravació en la qual es veia el detingut conduint a 220 km/h. Ell mateix havia gravat el vídeo al volant d’un cotxe de gamma alta i es vantava de la seva temeritat.

Després d’analitzar les imatges –que permetien veure amb tota claredat les infraccions comeses–, els Mossos van poder identificar el conductor i el van citar a comissaria. Quan l’home va anar-hi, els agents van comprovar que es va identificar amb un permís de residència i un permís de conduir falsificats. Després de fer una nova consulta també van constatar que tenia una ordre de detenció vigent emesa per un jutjat de Barcelona i va passar a disposició judicial, tot i que el jutge de guàrdia el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa