Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un camell de marihuana al metro amb una bàscula amagada a una capsa de cereals
  • CA

Si una cosa ha quedat clara durant el confinament és que, malgrat el confinament, la droga intenta moure’s. S’han detectat transportistes de droga amb motxilles de Glovo, en taxis o en vehicles amb xofer. Avui, a més, els Mossos d’Esquadra han detingut un home que portava mig quilo de marihuana a l’estació de Diagonal de la línia 3 del metro.

Segons expliquen fonts policials, tot ha començat amb una identificació rutinària. Quan se li ha demanat el motiu de la mobilitat, l’home ha lligat un discurs poc coherent i això ha despertat les sospites dels agents. En aquell moment, han escorcollat el passatger, han inspeccionat la motxilla que duia i han acabat confiscant 465 grams de marihuana. També han descobert que portava 215 euros en bitllets petits –els agents consideren que podria ser la recaptació del que hauria venut abans de ser enxampat. Finalment, han vist que també duia una capsa de cereals. En obrir-la, però, no s’han trobat l’aliment que li pertocaria al recipient, sinó una bàscula de precisió com les que s’utilitzen per pesar quantitats de droga a l’hora de traficar. 

Tot plegat ha fet pensar els agents que es tractava d’un camell de marihuana que estava fent la ruta de repartiment fent servir el metro per moure’s. Davant d’aquests fets, l’home ha quedat arrestat per un delicte contra la salut pública. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa