Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampats dos carteristes amb un botí de més de 8.500 €
  • CA

La Guàrdia Urbana ha denunciat dues persones per un presumpte delicte lleu de furt d’objectes amb un valor total de més de 8.500 €. El furt (robatoris sense violència) són delictes lleus si el botí de cadascun no supera els 400 euros. En aquest cas, els sospitosos duien un botí que acumulava el resultat de molts furts, de manera que tot indica que tenien nombroses víctimes.

Els dos investigats actuaven al voltant de la Sagrada Família i robaven principalment a turistes. Una de les víctimes ha pogut recuperar les seves pertinences gràcies a la coordinació entre la Guàrdia Urbana i els Mossos. El turista, que estava a punt d’abandonar Barcelona, va presentar la denúncia pel robatori a la comissaria de l’Aeoroport del Prat i quan la Guàrdia Urbana va recuperar els seus objectes el va poder localitzar gràcies a la coordinació amb els Mossos.

Els denunciats van aixecar sospites per la seva actitud i pel comportament quan una patrulla els va identificar, segons detalla la Guàrdia Urbana a TOT Barcelona. Un d’els presumptes lladres portava una motxilla amb tots els objectes que haurien robat, cosa que ha permès recuperar diners, un mòbil i un ordinador, entre d’altres. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa