Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“El va envestir i va fugir”: un motorista demana ajuda per trobar la furgoneta que el va ferir
  • CA

La Montse es posa al telèfon després que Antonio Suárez, la seva parella, hagi intentat explicar el que li va passar. “Li costa parlar, té la cara inflada”, justifica ella després d’agafar el relleu a la trucada. Suárez havia començat a explicar el que li va passar: el van trucar per treballar i anava a casa a agafar dinar quan una furgoneta el va envestir. És vigilant de seguretat i conduïa una moto pel carrer Diputació, entre Calàbria i Rocafort, quan va patir l’accident. “No s’enrecorda de res”, relata la Montse a aquest diari.

L’accident va tenir lloc cap a les 12 hores del dissabte 11 d’abril. Quan la Montse va baixar al carrer en assabentar-se de l’accident –que va tenir lloc davant del domicili de tots dos– es va trobar la seva parella a l’ambulància. El vehicle d’emergències el va traslladar a l’Hospital Clínic, on un metge el va examinar. Va apreciar traumatisme cranioencefàlic i “amnèsia retrògrada” –aquella que es dona quan la víctima no recorda els fets que van provocar l’amnèsia–, segons consta l’informe mèdic, consultat pel TOT Barcelona. 

El que va passar abans de l’amnèsia i el que no recordava Antonio Suárez és que una furgoneta el va envestir al carrer Diputació i va fugir sense ajudar-lo. Tal com comenta la Montse, una crida a través de Twitter per localitzar testimonis dels fets ha permès fer una reconstrucció del que va passar.

“Vaig veure com el motorista anava tranquil·lament pel seu carril i una furgoneta blanca va passar a tota velocitat i el va envestir”, explica una veïna que va presenciar l’accident en un correu electrònic, vist per aquest diari. “Ell no sabia si era el culpable”, diu la Montse sobre la seva parella. 

“El va envestir i va fugir”, lamenta la Montse. Suárez té la cara inflada i el canell dret trencat, segons detalla la Montse. Suárez detalla que demà presentarà denúncia per l’atropellament i per la fugida de la furgoneta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa