Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Entitats de Nou Barris denuncien la degradació de Can Valent

L’Associació de veïns Porta i l’Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris han alertat a l’Ajuntament sobre l’estat de la degradació de la masia de Can Valent, de propietat municipal. Segons explica Nou Barris.net, la degradació és fruit de l’abandonament i el vandalisme i els veïns demanen que l’Ajuntament executi urgentment la seva reforma, ja presentada la legislatura passada.

I és que, dos anys enrere es va presentar un projecte d’obres pressupostat en uns 700.000 euros. El projecte plantejava precondicionar els interiors per als futurs usos possibles i les naus laterals connectarien amb una galeria. A més, la reconstrucció de la nau posterior permetria recuperar la volumetria original de la masia.

El projecte s’havia d’executar el mandat anterior, però ha saltat a l’actual i els veïns temen que pugui tornar a ser ignorat. L’Associació de veïns Porta i l’Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris es queixen i asseguren que “continuarant reivindicant” que Can Valent es reformi en aquest mandat. Per aquesta raó volen engegar una campanya per pressionar l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa