Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Ens hem empassat les llàgrimes quan ens deien: ‘No em deixis morir sol'”

“Ens hem empassat les llàgrimes quan ens deien: ‘No em deixis morir sol'”. Aquest ha estat el dur testimoni de la infermera en cap d’Urgència de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona durant l’acte d’homenatge a les víctimes del coronavirus que s’ha celebrat aquest matí a Madrid. “He tingut experiències molt difícils però aquesta ens marcarà per sempre”, ha dit López, que hi ha participat en representació de tots els professionals sanitaris que han lluitat per frenar la pandèmia.

La infermera d’Urgències ha recordat els moments més durs que han viscut a l’hospital coincidint amb el pic de casos de la Covid-19. Ens hem sentit impotents, amb una sensació brutal d’incertesa, aprenent sobre la marxa, donant tot el que teníem i al límit de les nostres forces“. Aroa López també ha demanat no oblidar l’esforç fet per tota la societat durant aquests mesos tan difícils ara que torna a haver-hi notícies de nous brots.

“No hi ha millor homenatge que vetllar per la nostra salut i la dignitat de les nostres professions“. “Qui cuidarà de nosaltres si la persona que ens cuida no pot fer-ho?”, ha qüestionat. Per això, la infermera ha demanat a la ciutadania que compleixi amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, que se centren en tres pilars: rentar-se les mans sovint, dur sempre mascareta i respectar les distàncies físiques amb les altres persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa