Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Endesa reforma la subestació de Lesseps per millorar el servei a Gràcia
  • CA

Endesa ha invertit 1,6 milions d’euros per reformar la subestació de Lesseps per millorar la qualitat del servei a més de 15.000 persones del districte de Gràcia. La companyia elèctrica ha reformat l’aparellatge de mitjana tensió de la infraestructura per dotar-la de més robustesa, seguretat i fiabilitat en el subministrament.

Els treballs van començar el passat mes d’agost i s’han pogut dur a terme sense necessitat d’interrompre en cap moment el subministrament elèctric als veïns i als comerciants de la zona. Les actuacions de millora han consistit en la substitució de l’antiga tecnologia de la xarxa per una de nova que en millora la seguretat i facilita la configuració de les maniobres que s’hagin de dur a terme a la mateixa subestació.

Les noves cel·les blindades tipus GIS estan aïllades de tal manera que requereixen menys manteniment i redueix el risc d’incidència perquè són molt més estables tèrmica i químicament. A més, les cabines, totalment estanques, tenen major capacitat d’extinció en cas d’incident i són més segures per al personal tècnic que hi ha d’accedir.   

Més notícies
La transformació elèctrica que no es veu: així funciona una subestació d’Endesa
Notícia: La transformació elèctrica que no es veu: així funciona una subestació d’Endesa
Comparteix
La llum arriba a aquests centres en alta tensió i allà es converteix en mitjana tensió, que passarà a baixa tensió en la distribució fins a cada casa
El consum elèctric a Catalunya creix un 6,1% per l'entrada de Barcelona a la fase 1 / Endesa
L’entrada a la fase 1 de Barcelona incrementa un 6,1% el consum d’electricitat
Notícia: L’entrada a la fase 1 de Barcelona incrementa un 6,1% el consum d’electricitat
Comparteix
La demanda d'aquest dilluns és encara un 16,2% inferior als dies previs a l'estat d'alarma, segons dades d'Endesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa