Empresonen el lladre que va ferir amb un ganivet un bomber i un vianant

El noi havia furtat un mòbil i va reaccionar amb violència quan es va veure perseguit

El noi detingut dimecres per haver ferit amb arma blanca dues persones que el perseguien perquè havia robat un mòbil pel carrer ha sigut empresonat preventivament per ordre del jutge de guàrdia, segons han indicat fonts policials.

[r:1]

L’episodi va començar quan l’ara empresonat, presumptament va furtar un mòbil al carrer Princesa amb la complicitat de dos joves més, un dels quals va agafar l’objecte robat i va fugir. 

Un vianant que n’havia sigut testimoni va començar a perseguir l’autor del furt –mentre els altres dos còmplices fugien per alres carrers– pel barri de Sant Pere, en direcció cap a la ronda Sant Pere. Poc després, un bomber fora de servei que passava per la zona i va veure el moviment es va afegir a la persecució. Quan van arribar on era el fugitiu i es va veure acorralat, va treure una petita navalla i els va provocar ferides a tots dos.

Finalment, un agent dels Mossos d’Esquadra que també estava fora de servei va detectar el que passava i va poder detenir el presumpte lladregot, que acabava d’agredir els altres dos homes.  

Més informació

Nou comentari