Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns del Besòs fan un front comú per lluitar contra la inseguretat i l’incivisme
  • CA

Els veïns del Besòs i el Maresme han fet un front comú per demanar més mesures per lluitar contra la inseguretat i l’incivisme al barri. Després d’una reunió amb l’intendent de la Guàrdia Urbana del districte de Sant Martí i d’un representant dels Mossos d’Esquadra, les entitats del barri han acordat fer trobades mensuals amb els cossos de seguretat, la tècnica de prevenció del districte i els serveis socials per abordar les problemàtiques més urgents.

A la reunió amb la policia, els veïns van traslladar un escrit per demanar-los que “actuïn contundentment contra aquells que se senten dotats d’impunitat per dur a terme activitats molestes, sorolloses i, en alguns casos, il·legals que posen en perill la salut física i emocional” dels habitants del barri. “N’estem tips”, diuen a la carta, on també fan una llista de greuges: festes al carrer fins a “hores intempestives”, ocupacions de pisos i brossa als carrers.

“Si bé els veïns d’aquest barri, des de fa anys, patim l’abandonament de les autoritats municipals i dels cossos de seguretat, en aquests moments de pandèmia temem per la nostra vida, doncs cada vespre hem d’aguantar botellons i trobades de grups nombrosos a un punt o un altre del barri”, critiquen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa