Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els tabloides britànics es recreen en l’atracament a una estrella televisiva a Barcelona
  • CA

Un atracament durant les vacances d’una estrella de reality shows a Barcelona estan servint de carnassa a la premsa groga britànica. L’escocesa Laura Anderson, concursant del programa Love Island, ha explicat al seu Instagram que va ser assaltada dijous a la nit, quan passejava pel centre de la ciutat amb el seu company, el culturista Tom Brazier.

Tabloides com el Mirror, The Sun, Daily Mail o Metro UK se n’han fet ressò amb notícies virals sobre la suposada valentia de la parella. Fins i tot titulen que va acabar “ensangonada” després de l’atac, tot i que només tenia una minúscula rascada a la mà.

La jove assegura que dos nois van intentar prendre-li el rellotge a ell. Després de sortir a sopar, passejar i fer-se fotos al carrer, van agafar un taxi per tornar al luxós hotel W, on s’allotgen. En el moment d’entrar-hi, un per cada costat del cotxe, és quan s’haurien acostat a Brazier. L’haurien empentat per robar-li el rellotge. Segons assegura ella mateixa, Anderson va anar cap al seu xicot per defensar-lo i va pegar a un dels lladres a l’espatlla amb el mòbil mentre li cridava “a la merda!”. “Es van barallar i va ser simplement horrible”, lamenta.

Des de l’incident hauria decidit quedar-se a l’hotel per por a sortir-ne. “Mai abans m’havia passat una cosa així, ni quan treballava per a Emirates i viatjava sola i aquestes coses”, s’exclama. “I això que en Tom és bastant gros”, afegeix. “Només us volia dir que si algú va a Barcelona o a qualsevol part d’Europa, els carteristes són abundants”, diu als seus fans. En una altra story de la mateixa xarxa social, mostra barcelonins a la platja després de l’anunci de restriccions i diu que és “encara més confús” que la situació a Gran Bretanya per la Covid-19.

Tot i així, l’estada barcelonina ha deixat un regueró d’imatges hedonistes al perfil d’Instagram de l’star televisiva. Hi mostra les magnífiques vistes al mar i al litoral des de l’hotel, els seus banyadors minimalistes, múltiples moments de mandrejar a la piscina i al llit i també com aconsegueix menjar un cacauet que li llança a distància la seva parella. En una oda a la ignorància gastronòmica, presumeix també d’haver menjat pizza, hamburgueses i patates fregides a l’habitació, malgrat que l’hotel té excel·lents restaurants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa