Els Serveis Socials de l’Ajuntament esclaten i anuncien una manifestació

Denuncien "menyspreu" per la seva tasca i incomoditat davant les polítiques municipals en situacions com els desnonaments

Treballadors del conjunt de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona sortiran al carrer el pròxim dimarts per protestar davant la situació que travessen darrerament. Es concentraran a la plaça de Sant Miquel al migdia coincidint en el temps amb la celebració de la comissió de Drets Socials. I és que, segons han recollit en un comunicat signat per CCOO, CGT, la Intersindical CSC i UGT, els “sobren” els motius per mobilitzar-se i exigir canvis.

Entre els greuges recollits es troben els “atacs i ocupacions” als centres de Serveis Socials que han viscut “les darreres setmanes”, però també “el menyspreu” per la professió i el “no reconeixement professional” per part dels “responsables polítics i institucionals”. A més, es menciona concretament “la manca d’una política clara d’habitatge cap a la ciutadania” que els fa sentir incòmodes en tot el procés que envolta els desnonaments. “No volem que ens utilitzin per fer fora a la gent de la seva llar”, reivindiquen.

Amb tot, també lamenten que no existeixi “un missatge polític que expliqui a la ciutadania” allò que fan i que no fan els equips municipals de Serveis Socials. Davant d’aquest recull, les organitzacions sindicals han ratificat en assemblea mobilitzar-se la setmana vinent per fer arribar el missatge a l’Ajuntament.

Nou comentari