Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Serveis Socials de l’Ajuntament esclaten i anuncien una manifestació
  • CA

Treballadors del conjunt de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona sortiran al carrer el pròxim dimarts per protestar davant la situació que travessen darrerament. Es concentraran a la plaça de Sant Miquel al migdia coincidint en el temps amb la celebració de la comissió de Drets Socials. I és que, segons han recollit en un comunicat signat per CCOO, CGT, la Intersindical CSC i UGT, els “sobren” els motius per mobilitzar-se i exigir canvis.

Entre els greuges recollits es troben els “atacs i ocupacions” als centres de Serveis Socials que han viscut “les darreres setmanes”, però també “el menyspreu” per la professió i el “no reconeixement professional” per part dels “responsables polítics i institucionals”. A més, es menciona concretament “la manca d’una política clara d’habitatge cap a la ciutadania” que els fa sentir incòmodes en tot el procés que envolta els desnonaments. “No volem que ens utilitzin per fer fora a la gent de la seva llar”, reivindiquen.

Amb tot, també lamenten que no existeixi “un missatge polític que expliqui a la ciutadania” allò que fan i que no fan els equips municipals de Serveis Socials. Davant d’aquest recull, les organitzacions sindicals han ratificat en assemblea mobilitzar-se la setmana vinent per fer arribar el missatge a l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa