Un mural reivindicatiu del Carmel, esborrat per unes obres de reforç

L'Ajuntament obrirà un procés participatiu al barri per pintar-ne un de nou

Nova polèmica del serveis de neteja de Barcelona, que han esborrat un mític mural del Carmel conegut com el tauró capitalista. Aquest dilluns al vespre diverses entitats del districte d’Horta-Guinardó van criticar durament l’Ajuntament de Barcelona per esborrar pintades reivindicatives. El tauró capitalista va ser pintat el 2009 per l’artista Blu.

“Demà, com sempre, diran que ha estat un error i l’Ajuntament i Rosa Alarcon es disculparan i, per compensar, erigiran un monolit hipster chupiguai”, van etzibar des del compte de Twitter de Llibertàries BCN Zona Nord. 

Fonts municipals han sortit al pas de la polèmica i ha assegurat que el mural s’ha esborrat d’acord amb les entitats del barri perquè el departament d’Infraestructures de l’Ajuntament “ha hagut de fer un reforç estructural per motius de seguretat” i les obres obligaven a treure’l. Aquesta mateixa tarda el Districte d’Horta-Guinardó “posarà en marxa un procés participatiu” per tal de pintar un nou mural i es contactarà l’artista per si “vol participar de les noves propostes que es plantegin”.

Comentaris

  ton c. 01/06/2021 11:06 am
  aquets si que ho han tornat a fer, oi sr. Valls, ui volía dir sra. Colau.
  amb comu no podem 01/06/2021 11:04 am
  els serveis de neteja, netegen de tot, menys el que s'ha de netejar, la frau kolau
  Barceloní. 01/06/2021 9:29 am
  No uas sembla que Colau & cia. cometen massa errors com aquest?. FATXES DE MERDA!!.

Nou comentari