“Compra el que vulguis. Ven el que no necessites”. Aquesta és la lògica de Wallapop, la plataforma de compravenda de segona mà que ocupa un dels llocs més destacats dins del sector. S’hi pot trobar de tot: roba, mobles, objectes de col·lecció, material d’esport, joguines, electrodomèstics… fins i tot s’hi venen cases. Tot i això, no tot té un preu. També s’hi regalen objectes. Aquesta és una llista dels articles més estranys que regalen a Wallapop i que es poden aconseguir gratis a Barcelona:

Per als amants del motor, hi ha aquesta moto de la marca Honda. En concret, el model VFR 750, que es van començar a fabricar l’any 1986, ara fa 35 anys. En aquest cas, l’anunciant assegura que està en “perfecte estat”. La inspecció tècnica de vehicles (IVT) és vigent fins a l’any que ve. Els neumàtics són nous, les llantes estan pintades i el tub d’escapament que porta a les fotografies també s’entrega amb la moto, a més de l’original. El vehicle té 118.000 quilòmetres de rodatge. “Funciona tot correctament, s’accepta prova mecànica”, diu la persona que la ven.

Moto que es regala a Wallapop
Moto que es regala a Wallapop

Per als amants del motor, però d’una altra mena, hi ha aquest Scalextric, una peça fabricada per Exclusivas Industriales Sociedad Anónima (Exin), una empresa de joguines catalana fundada l’any 1951 i amb la fàbrica principal al carrer Roger de Flor de Barcelona. L’anunciant assegura que el color del cotxe de carreres és particular, diferent de l’habitual. “És com si fos un groc intermedi tirant a llimona”, explica.

Cotxe Scalextric que es regala a Wallapop
Cotxe Scalextric que es regala a Wallapop

Per als que tenen un negoci, hi ha una vitrina que espera ser utilitzada. Això sí, el seu estil la condemna a formar part d’un establiment casolà, dels de tota la vida, com els típics bars o restaurants que tot seguit tenen el nom de l’amo del local.

Una vitrina de bar, gratis a Wallapop
Una vitrina de bar, gratis a Wallapop

“En perfecte estat”. Així es troba el tallador de carn freda que regala a Wallapop la persona que s’amaga sota el nom d’Hosteleria Bcn M. És un objecte especialment pensat per a tothom qui tingui una carnisseria.

Fàcil i senzill, però pràctic. “Es regalen palets, alguns estan sencers i altres a peces”. No cal afegir gran cosa, més enllà que remarcar que es poden fer servir per al sector industrial o també com a objecte per casa. Cada vegada són més els que, a partir de palets, es construeixen una taula o fins i tot l’estructura del llit.

Hi ha qui regala palets a Wallapop
Hi ha qui regala palets a Wallapop

Per últim, per als amants dels còmics es regalen aquests exemplars, de DC Forum. Si els voleu, els haureu d’anar a recollir entre la zona de la Dreta de l’Eixample i Gràcia.

Còmics de Marvel que es regalen a Wallapop
Còmics de Marvel que es regalen a Wallapop

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pere S. a novembre 18, 2021 | 09:22
  Pere S. novembre 18, 2021 | 09:22
  Potser volen dir que el preu es negociable,
 2. Icona del comentari de: . a novembre 18, 2021 | 10:12
  . novembre 18, 2021 | 10:12
  Que indiquin com a preu 0€ no vol dir que ho regalin, vol dir que valoren/escolten les propostes que puguis oferir.
 3. Icona del comentari de: Regalos a novembre 18, 2021 | 22:40
  Regalos novembre 18, 2021 | 22:40
  No lo regalan... pone negociable... yo si que regalo cosas en la calle mirar mi Instagram graciasporllevartelo
 4. Icona del comentari de: Genaro a novembre 19, 2021 | 00:21
  Genaro novembre 19, 2021 | 00:21
  Vaya mierda de noticia. 0€ es un valor de precio por acordar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa