Els Mossos identifiquen l’autor del tiroteig de Nou Barris

La policia ja busca el sospitós d'haver disparat quatre persones ahir

Els Mossos d’Esquadra ja han identificat l’autor dels trets que van provocar quatre ferits ahir a Nou Barris i han iniciat la cerca i captura policial. El presumpte autor hauria fugit ahir en cotxe, però la Policia Local de Sant Adrià de Besòs va interceptar el cotxe fugit i va lliurar els quatre ocupants als Mossos, que els van identificar. El tiroteig podria ser part d’un enfrontament entre clans gitanos, per un possible conflicte vinculat al tràfic de drogues, tot i que aquesta hipòtesi no ha quedat confirmada.

L’incident va passar cap a les 10.30 hores de dilluns i com a mínim hi ha quatre víctimes. Els quatre afectats, ferits per arma de foc, van ingressar a l’Hospital Vall d’Hebron, on evolucionen favorablement, segons han confirmat fonts de l’hospital. Els dos que estaven crítics estan ara molt greus, el que va entrar amb un diagnòstic molt greu ha passat a ser greu, i el que estava greu també ha millorat. Els quatre presentaven ferides d’arma de foc i van ingressar pels seus propis mitjans després d’un tiroteig a la via pública. 

Els veïns, que van viure l’escena amb una barreja de pànic i resignació, coneixien almenys una de les famílies implicades al tiroteig, que eren residents des de feia anys al barri de Can Peguera, a tocar del Turó de la Peira. 

Més informació

Nou comentari