Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos disparen amb la pistola Taser a un ocupa que els amenaçava de mort
  • CA

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Eixample es van trobar ahir una situació particularment complicada quan van arribar a un pis per un avís d’ocupació. Els veïns els havien avisat que un individu havia entrat i havia canviat el pany d’un pis buit. I quan dues patrulles de la policia catalana van arribar al lloc, al número 9 del carrer Marquès de Campo Sagrado, a Sant Antoni, es van trobar un home que els amenaçava de matar-los i que els va arribar a treure un ganivet.

En aquell moment, un dels mossos li va disparar amb la pistola elèctrica i el presumpte delinqüent va quedar estès a terra. Amb aquesta acció, se’l va aconseguir detenir. La informació l’ha avançat El Periódico i l’han confirmat al TOT Barcelona fonts dels Mossos d’Esquadra.

Després, quan ja era arrestat i va recuperar les plenes facultats, l’home va tornar a mostrar agressivitat i va deixar dos agents ferits lleus, apunten fonts policials. Així, se li han acabat imputant dos delictes: el d’usurpació de l’immoble i el d’atemptat contra agents de l’autoritat. Segons El Periódico, l’individu havia estat detingut 19 vegades anteriorment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa