Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos d’Esquadra disparen a un malalt esquizofrènic que els atacava amb un ganivet
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han disparat tres trets a un home que pateix esquizofrènia i que ha atacat amb un ganivet de cuina diversos agents aquesta tarda al Carmel (Horta-Guinardó), segons ha avançat El País i ha pogut confirmar el TOT Barcelona. L’home, d’uns 50 anys, ha quedat estable i no es tem per la seva vida després de rebre dos trets a un braç i un a una cama. Durant l’actuació policial, un agent de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos d’Esquadra i un guàrdia urbà han quedat ferits com a conseqüència de les ganivetades de l’home agressiu.

L’incident s’ha iniciat quan la germana de l’agressor ha demanat presència mèdica per decidir si el familiar necessitava ser ingressat després d’una temporada especialment agitat. L’home, però, s’hi ha oposat i en arribar els serveis mèdics iniciat les amenaces amb el ganivet de cuina a la mà i s’ha atrinxerat al seu pis. 

El comportament violent del malalt ha acabat amb un atac arma blanca a la clavícula d’un agent de la Guàrdia Urbana i d’un antiavalot de l’ARRO que, en intentar reduir-lo, ha patit una ganivetada al braç de caràcter lleu. Després d’haver intentat fer ús de la pistola tàser i no haver estat efectiva, s’ha considerat apropiat “per evitar cap incident més greu” utilitzar l’arma de foc, expliquen fonts policials.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès els ferits i l’home que ha rebut els trets ha estat traslladat en estat greu a l’hospital Vall d’Hebron, segons confirma l’Agència Catalana de Notícies.

Un agent és retirat pel SEM després de ser atès al lloc dels fets. / Cedida

Un agent és retirat pel SEM després de ser atès al lloc dels fets. / Cedida

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa