Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els hotels barcelonins reconvertits contra la pandèmia opten a dos premis internacionals
  • CA

El projecte Hotels Salut de Barcelona ha estat nominat com a finalista de dos premis internacionals que reconeixen el seu valor com a iniciativa de compromís ciutadà i públic durant el coronavirus. D’una banda, està nominat als City Nation Place Awards en la categoria de Millor implicació ciutadana, que “reconeix actuacions que posen en valor el factor ciutadà”, informa l’Ajuntament de Barcelona aquest dissabte en un comunicat. D’altra banda, està nominat als Responsible Tourism Awards de World Travel Market, un esdeveniment de referència de turisme que reuneix anualment a Londres a responsables de sector, hotelers i operadors de viatges.

Aquests guardons reconeixen iniciatives i pràctiques per al turisme sostenible a tot el món, i enguany s’han reformulat per a adaptar-se al context del coronavirus. Així, distingeixen a “empreses, destins i organitzacions o persones que assumeixen la responsabilitat i afronten el desafiament del coronavirus i també que ajuden als altres en aquest desafiament”.

El projecte Hotels Salut va posar a la disposició de la gestió sanitària més de 2.500 habitacions de 18 hotels de Barcelona per a alleujar la pressió d’ingressos als hospitals durant la primera onada.

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat “la solidaritat i el compromís dels hotels” en la gestió de la crisi del coronavirus, i ha dit que les nominacions són merescudes. “Crec que tots els barcelonins podem estar orgullosos de tenir uns hotels i uns hotelers que, sense que pràcticament ningú li ho demanés, van posar a disposició les seves instal·lacions”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa