Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els forenses posen en qüestió que la dona de Mainat l’intentés matar
  • CA

Nou gir de guió a la surrealista història que envolta el productor televisiu Josep Maria Mainat. Els metges forenses que han analitzat el cas consideren que “no és possible determinar” amb absoluta certesa la causa de la hipoglucèmia que va patir Mainat i que inicialment s’havia atribuït a que la seva dona, Ángela Drobowolski, l’havia intentat matar injectant-li insulina.

Tot i això, l’Audiència de Barcelona considera que encara és massa d’hora per arxivar al causa contra Drobowolski, tal com havia demanat la seva defensa, i que encara s’han de practicar algunes diligències judicials. El dictamen dels forenses considera més factible el diagnòstic que van fer els sanitaris que van atendre Mainat a casa seva, que consideraven que la hipoglucèmia l’havia causat la injecció d’un producte per aprimar-se.

En canvi, els metges de l’hospital apuntaven a la insulina com a causa principal. Per això el tribunal considera necessari que els diversos sanitaris implicats testifiquin. L’altre punt per resoldre és si la dona de Mainat va trigar mitja hora entre que li va mesurar el sucre quan ja estava inconscient i va trucar al 112 per demanar ajuda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa