Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els turistes, els grans incomplidors del toc de queda a Barcelona
  • CA

El primer cap de setmana amb toc de queda s’ha saldat amb més de 700 multes a tot Catalunya per incomplir les noves restriccions contra la Covid-19. A Barcelona, la majoria de multes s’han posat a turistes, que asseguraven desconèixer que hi havia un toc de queda. Del total, unes 400 han per no respectar el toc de queda, tant per no fer cas dels agents en arribar la una de la matinada o per ser interceptats entre aquesta hora i les 6.00h sense tenir dret a cap de les excepcions permeses.

També s’han posat 130 multes per un ús incorrecte de la mascareta i de la resta, fins arribar a les 710, n’hi havia per incomplir els horaris dels establiments o per superar el límit de 10 persones. S’han fet un total de 429 controls. El comissari portaveu dels Mossos, Joan Carles Molinero, ha fet un balanç positiu del primer cap de setmana de toc de queda perquè no s’han registrat incidents importants.

Molinero ha diferenciat entre dues tipologies de sancionats, majoritàriament estrangers a la costa i, en canvi, gent autòctona en els municipis interiors. El portaveu ha explicat que els agents han fet una tasca d’advertir, recomanar i acompanyar la gent a abandonar el carrer quan arribava la una de la matinada. Ha afegit que majoritàriament es feia cas dels policies però aquelles persones que s’hi negaven acabaven sent sancionades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa