Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El puzle del CNP per resoldre una revenja entre clans acaba a Barcelona
  • CA

Menys d’un mes. Això és el que ha trigat el Cos Nacional de Policia espanyol a resoldre un complicat homicidi perpetrat a Marbella el passat dos de juny. Segons han explicat a aquest diari fonts de la investigació, s’han detingut tres persones a Barcelona i una a la localitat malaguenya. Dos en serien els autors materials i els altres dos, sequaços que els haurien donat cobertura.

Les perquisicions van començar el passat dos de juny quan es va perpetrar un homicidi d’un ciutadà serbi a Marbella. Els agents de la investigació de crim organitzat van relacionar la mort amb un conflicte entre clans del crim organitzat serbi i montenegrí. Una batussa que va començar l’any 2014 quen va desaparèixer un carregament de cocaïna.

La policia va detectar amb la informació recollida que els presumptes assassins havien fet més de mil quilòmetres. S’havien amagat a Barcelona. Quan la policia els va tenir controlats a dos dels autors materials i un dels que donava cobertura, van muntar un dispositiu d’alta seguretat per capturar-los. El quart detingut es trobava a Marbella encara i hauria estat el responsable de la logística a la ciutat.

Els arrestats han estat posats a disposició judicial com a presumptes autors de delictes d’assassinat, organització criminal, tinença il·lícita d’armes i tràfic de drogues. Els tres arrestats a Barcelona han ingressat a la presó.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a juliol 03, 2020 | 12:05
    Doctor Strangelove juliol 03, 2020 | 12:05
    Me la sua el que facin els putos piolins! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa