Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El PSC vol que Freddie Mercury i Montserrat Caballé tinguin un carrer a Barcelona

El PSC proposarà en el pròxim ple de l’Ajuntament que Freddie Mercury i Montserrat Caballé tinguin cadascun un carrer amb el seu nom a Barcelona. El president del grup municipal socialista, Jaume Colboni, ho ha anunciat aquest dissabte, coincidint amb l’homenatge pòstum a la soprano que ha acollit aquest matí la catedral de la ciutat.

La voluntat del PSC és que els dos carrers es creuin en la intersecció del Futur Parc de Glòries per recordar “el que va ser per a Barcelona l’encreuament d’aquestes dues figures musicals tan diferents, que van fer una peça única i extraordinària que ha portat el nom de Barcelona pel món”. Segons Collboni, la ciutat “té un deute pendent” amb els dos artistes “per tot allò que van suposar per a la Barcelona olímpica, amb una música que va inspirar a tota una generació”.

Per a Collboni, la cançó ‘Barcelona’ va esdevenir “l’autèntic himne d’una ciutat rendida als peus del seu art, d’aquella ciutat que amb el projecte dels jocs olímpics tornava a somriure, es mostrava oberta, acolorida, orgullosa, diversa, que respirava ambició i li cantava al món que, a la vora del mar mediterrani redescobert, restava amb els braços oberts per a qui volgués venir i conèixer-la.”

Aquesta iniciativa s’emmarca en la voluntat de convertir Glòries en un nou pol cultural de la ciutat, com un projecte que els socialistes van treballar durant la seva etapa al govern municipal

Més notícies

Homenatge multitudinari del Liceu a Montserrat Caballé amb el ‘Rèquiem’ de Verdi

Notícia: Homenatge multitudinari del Liceu a Montserrat Caballé amb el ‘Rèquiem’ de Verdi
Comparteix
Familiars, autoritats i seguidors de la diva han omplert la Catedral i el teatre de la Rambla en record de la soprano
Notícia: Homenatge multitudinari del Liceu a Montserrat Caballé amb el ‘Rèquiem’ de Verdi - Mobile

Nou comentari

Comparteix